Pits-Priia

Yhdistyksellä on Vanhassa Raumassa oma liike Pits-Priia - tervetuloa tutustumaan ja tekemään mukavia ostoksia. Löydät meidät osoitteesta Kauppakatu 29, 26100 Rauma. Puhelimella meihin saa yhteyden numerosta 02 - 822 0087.

Pits-Priia on kesällä avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 - 15 sekä lauantaisin 10 - 14. Muina aikoina sopimuksen mukaan puh. 02-822 0087 tai 044-2822859 / Aila Rismala.

Kynttilöiden värit ovat keltainen, punainen, valkoinen, vaalean sininen sekä vaalean punainen
Tykkimyssyn pitsit Frimodiglai (vas.) ja Floderi (oik.)

Myymälästämme löytyy runsas valikoima nypläystarvikkeita - niin aloittelijoille kuin nypläyksen jo taitavillekin. Tarjolla mm. laaja valikoima pitsimalleja, nypläyslankoja (Pella, Bockens ja DCM), nenäliinakangasta (valkoinen ja musta) sekä pellavakangasta (puolivalkoinen ja pellavanvärinen). Meiltä on saatavana sekä langat että mallit Frimodiglai ja Floderi tykkimyssynpitsiä varten. Myös valmista tykkimyssynpitsiä on myynnissä.  

Tarjolla myös perinteistä raumalaista pitsiliinaa ja miesten taskuliinoja. Kysy mahdollisuutta saada mieluisa pitsi tilauksesta. Saatavana lisäksi monenlaista muuta nyplättyä tuotetta sekä raumanpitsikuvioisia kynttilöitä, servettejä ja postimerkkejä.

Jäsenille 10 % alennusta nypläyslangoista ja pellavakankaista.

Toimitamme tuotteita tilauksesta myös postitse. Tilauksen voi tehdä joko puhelimitse tai täyttämällä tilauslomakkeen sivun alaosassa. Meille voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen nyplaajat@nyplaajat.net. Muistathan mainita viestissä yhteystietosi (osoite ja puhelinnumero), jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Myytävänä olevat mallit

 

Pits-Priiassa on myynnissä laaja valikoima raumanpitsimalleja. Malleja on saatavilla valmiiksi pahville painettuna, paperille painettuna sekä kopioina. Alla olevalla listalla on kuvia malleista, joita on saatavana pahville painettuna.

Tee tilaus

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.